Platte daken voor elk budget

Dakwerken Coppejans plaatst en renoveert platte daken in binnen- en buitenland. Wanneer u kiest voor een plat dak, zijn er heel wat keuzes in afdichtingsmateriaal en afwerking. Als ervaren dakwerker stellen wij onze kennis graag ter beschikking in de vorm van professioneel advies op maat. Op die manier realiseren wij een plat dak dat enerzijds perfect bij uw woning past en anderzijds binnen uw vooropgestelde budget valt.

Plat dak laten plaatsen? Ontdek de mogelijkheden!

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij de ideale vakman voor de plaatsing en renovatie van platte daken uit Aarsele. We plaatsen platte daken in zowel EPDM als in verschillende asfaltsoorten, en ook platte daken in zink behoort tot de mogelijkheden.

Wat EPDM betreft, maken we gebruik van Resitrix-rollen van kwaliteitsmerk I.R.S-Btech. Hiervoor zijn wij ook gecertificeerd, wat u de garantie biedt dat uw dakdekker materialen met kwaliteitslabel gebruikt en dat uw plat dak volledig volgens de richtlijnen geplaatst wordt. Een goede, correcte plaatsing speelt immers een grote rol bij de levensduur van uw dak.

Vraag uw offerte aan!

Bekijk enkele van onze vele realisaties en laat u overtuigen van onze vakmanschap. Hebt u vragen of wilt u uw project aan ons voorstellen? Neem dan contact op via de contactpagina. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw plat dak.

Dakwerken Coppejans Hogenhovestraat 30 - 8700 Aarsele België - - Gsm: 0475 70 62 71 - patrick.coppejans@skynet.be - BTW BE0806 425 039
Back to Top