Hellende daken

Onze specialiteit: dakwerken in oude materialen

Dakwerken Coppejans is al meer dan 27 jaar gespecialiseerd in het plaatsen en renoveren van daken in oude materialen, die helemaal tot hun recht komen bij woningen in bijvoorbeeld Engelse stijl, hoeves,... Wij werken o.a. met:

  • boomse pannen
  • Bourgondische tegelpannen
  • oude natuurleien

Uw woning ziet er aan de buitenkant exact hetzelfde uit als 200 jaar geleden, alleen gebruiken wij natuurlijk de modernste isolatiematerialen. Het beste van 2 werelden, als het ware!

Bent u dus op zoek naar een vakman die gespecialiseerd is in oude daken?

Bekijk dan zeker onze realisaties, aarzel niet en neem contact op via de contactpagina!

Algemene dakwerken

Daarnaast kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor alle algemene dakwerken in Aarsele en dakbedekking. Wij plaatsen nieuwe daken, renoveren bestaande en voeren ook alle mogelijke herstellingswerken uit.

U hebt de keuze uit een zeer groot assortiment pannen, die u vrij kunt kiezen op basis van verschillende catalogussen. Uiteraard geven wij u daarbij, indien gewenst, professioneel advies en helpen u bij het kiezen van de juiste dakpan voor uw woning. Eens de offerte is goedgekeurd, gaan wij over tot een professionele plaatsing met oog voor detail. Onze realisaties bewijzen dit.

Contact opnemen

Twijfel dus niet langer en neem voor al uw dakwerken in binnen-en buitenland contact met ons op! Wij helpen u dan graag verder.

Dakwerken Coppejans Hogenhovestraat 30 - 8700 Aarsele België - - Gsm: 0475 70 62 71 - patrick.coppejans@skynet.be - BTW BE0806 425 039
Back to Top